De beste cadeau's voor Moederdag

De beste cadeau's voor Moederdag

Onze top picks voor Moederdag

Hoya Kerri

De Hartjesplant, perfect om jouw liefde te tonen aan jouw mama toch? En dit schattige vetplantje is ook gemakkelijk te verzorgen! Wil je dubbel zoveel liefde tonen? Kies dan voor de Hoya Kerri Dubbel, met twee hartjes. 

Prijs: Hoya Kerri met potje: €7 - Klik hier om de Hoya Kerri te bestellen.

Prijs: Hoya Kerri Dubbel met potje: €10 - Klik hier om de Hoya Kerri Dubbel te bestellen.

 

Aglaonema 

Een populaire plant met unieke bladeren. Liever met rode accenten of groene? Wij hebben er 2 voor jullie uitgekozen waarvan wij denken dat deze perfect zijn als moederdagcadeau. You chose! 

 

Crete (links): €16 -  Klik hier om de Crete te bestellen.
Flamingo (rechts): €21 - Klik hier om de Flamingo te bestellen.

Calla

Deze Zuid-Afrikaanse blikvanger is bekend om zijn prachtige gekleurde kelken en diepgroene bladeren. Welke kleur kelk wil je? Rood, wit, paars of oranje? Wij zijn er zeker van dat jouw mama één van deze kleurige praaltjes in haar woonkamer wil hebben!
Prijs: € 14 - klik hier om de Calla te bestellen. 

Alocasia Zebrina

Voor de moeders die houden van grote tropische planten of dierenprints is de Alocasia Zebrina een goede keuze. In de volksmond beter bekend als de Olifantsoor. Met zijn reusachtige groene bladeren en tijger-achtige stengels verovert hij alle moeders hun hart.

Prijs: vanaf €25 - Klik hier om de Alocasia Zebrina te bestellen.

 

Calathea Sanderiana/Ornata

Heeft jouw mama echte groene vingers? Dan is deze Calathea zeker iets voor haar. Zoals vele Calathea's is deze ook weer een prachtige plant. Op de grote ovale bladeren staan licht roze lijntjes 'getekend'. De onderkant van het blad is donker paars. Wat ook heel uniek is is dat de bladeren door de dag heen bewegen.

Prijs: vanaf €20 - Klik hier om de Calathea te bestellen.

 

 

Philodendron Birkin 

De Philodendron Birkin dan weer niet zo een groot plantje, maar heeft wel een knappe uitstraling met verschillende tinten groen en wit in zijn patroon. Met de jaren krijgt hij meer strepen op zijn bladeren.

Weetje: Het woord "Philo" betekent "om van te houden". Een plantje met een boodschap dus.

Prijs: €13 - Klik hier om de Philodendron Birkin te bestellen.

 

Strelitzia Nicolai

Onze grootste top pick is de Strelitzia of Paradijsvogelplant. Let op: hij kan tot 2,5 meter groot worden! Hij zal jouw mama's huis zal omtoveren tot een jungle. Hij is één van de bloeiende kamerplanten maar geen zorgen wanneer hij in de lente nog geen bloem heeft ontwikkeld. Hij is een laatbloeier want zal pas vanaf de herfst beginnen bloeien.

Prijs: vanaf €30 - Klik hier om de Strelitzia / Paradijsvogelpant te bestellen.

 

Terug naar blog