Over Ons

Ontmoet De Plantrekkers

De Plantrekkers is een Urban Jungle Store uit Leuven. Onze missie is mensen

winkel-leuven-de-plantrekkers

voorzien van planten die bij hun passen op elk vlak. We hebben planten die gemakkelijk zijn in onderhoud en leren je hoe je er best voor zorgt. Zo laat je nooit meer een plantje sterven!

De Plantrekkers werd opgericht door 3 jonge kerels die zichzelf niet te serieus nemen. We willen graag dat iedereen planten kan houden. Want als wij het al kunnen, dan kan iedereen het!

Sinds 5 maart draaien wij weer op volle toeren in de winkel en online! Spring gerust is binnen! Bondgenotenlaan 90, 3000 Leuven.

Het team

De Plantrekkers. 2 goede kameraden, plan-trekkers zeg maar. We studeerden samen in Leuven en vonden elkaar direct. We werkten samen aan bijna elk project en besloten direct na onze studies de stap naar het ondernemen te wagen. We hadden ook rekken kunnen gaan vullen in de Carrefour, maar zeg nu eerlijk. Er zijn coolere dingen!

Wij zijn plantrekkers. Staat er ons iets in de weg? Dan komen we er wel langs! Doet er zich een probleem voor? Dan regelen we het wel. Naast onze liefde voor ondernemen zijn we ook hartstikke fan van fauna en flora. We besloten studenten te helpen met hun plantenproblemen, waaruit later een winkel kwam. 

Nu richten we ons op iedereen die moeite heeft met het verzorgen van planten. 

Arthur

Arthur 

Als jongste van de drie heb ik ongelofelijk veel energie. Deze energie gebruik ik om met jullie berichten te sturen op sociale media, na te denken over de toekomst van de Plantrekkers en met passie op zaterdagen jullie verder te helpen.

De plant die ik iedereen aan kan raden? De Paradijsvogelplant. Koop hem klein, zorg er voor en je hebt een langetermijninvestering waar je jaren plezier van kan hebben. 

 

 

 

Louis

Louis 

Ondernemen is mij met de paplepel meegegeven. Als joviale jonge gast ga ik graag met je mee opzoek naar de plant die het beste bij je past. Als enige nog studerende van de drie kan je me donderdag avond ook wel eens tegenkomen op de Oude Markt.